Titan Gel Pentru Marirea Penisului 2017. Recenzii: Inselatorie Expusa!

Titan Gel a devenit unul dintre cele mai vandute produse pentru marirea penisului de pe eBay. Daca va uitati atent, este in topul vanzarilor pentru mai multe tari. Cum romanii nu sunt foarte familiarizati cu eBay-ul, niste baieti destepti s-au gandit sa-l importe si sa-l vanda ceva mai scump aici. Bineinteles, si romanii isi doresc sa-si mareasca penisul, motiv pentru care de mai bine de 1 an se vinde in draci si in tara la noi.

Conform reclamelor, beneficiile Titan Gel includ:

  • Creșterea în mărime a penisului
  • Titan Gel intârzie ejacularea precoce
  • Erectii de durata

Este foarte simplu: doar aplicat acest Titan Gel pe penis și efectuati întinderi simple (ei le numesc Jelq). Vei călări precum un cal, ușor și simplu! Nu e de mirare ca foarte mulți bărbați care nu sunt siguri pe ei sunt interesati!

Totuși…

Sunt tentat sa spun urmtorul lucru: Titan Gel este o inselatorie. Reclamele sunt false. Iată și de ce:

1. Titan Gel NU funcționează, punct. Nu este nici o dovada clinica care sa ateste ca Titan Gel poate sa îți ofere un penis mai mare. Știți ce funcționează cu adevărat? Pierderea în greutate.

Conform spuselor lui Dr. Oz:

Daca o persoana supraponderala slabeste 16kg, penisul v-a avea o creștere de aproape 3 centimetri”

Asta este adevărat: cel mai sigur lucru pe care îl poți face este sa pierzi în greutate, în felul asta pierzi grasimea din jurul burtii și stratul de grăsime din jurul barbatiei. În acest fel membrul tău va fi vizibil mai mare. Aceasta metoda este dovedita, sigură, efectiva și sănătoasă. Ca sa nu mai mentionam faptul ca pierderea în greutate va duce la o imbunatabirie a vieții sexuale și a frumusetii corpului!

Vezi parerile clientilor despre Titan Gel: http://www.medsontheweb.com/potenta/561/pareri-titan-gel-forum/

titan gel

2. Este necesar  ca atunci cand folositi Titan Gel sa efectuati Jelq (exerciții de intindere pentru penis) , care sunt dureroase și periculoase. Teoretic, Jelq poate crește circulatia sangelui și a presiunii. Totuși aceste exerciții sunt dureroase și pot afecta organul permanent.

Mayo Clinic Staff susțin ca „Nu este nici o dovada stiintifica care sa sutina ca aceste exerciții funcționează, și pot duce la formarea de cicatrici, dureri și deformari”. Renumitul sexolog Sue Johanson explica faptul ca exercitiile de timp Jelq nu pot sa îți mareasca penisul.

3. Profilul ingredientelor Titan Gel sunt departe de adevăr:

  1. Ghimbirul: este un ingredient activ, Gingerolul are un puternic efect antiinflamatoriu și antioxidant. De asemenea te ajuta sa îți revii din amețeala și reduce durerile musculare. De secole ghimbirul este un afrodisiac foarte cerut pentru ca are puterea sa imbunatateasca circulatia. Dar acest lucru nu a fost studiat foarte bine în medicina vestica.
  2. Ginkgo: o iarba pupulara ce ajuta sanatatea creierului. Puține studii de încredere arata faptul ca suplimentele Ginkgo îmbunătățește memoria. De asemenea a fost folosit în medicina traditionala. Dar și acest lucru nu a fost studiat foarte bine de medicina vestica. Totusi, care este legatura dintre ea si efectele Titan Gel? 🙂
  3. Muira Puama: este un afrodisiac traditional ce provine din Brazilia. Testele de calitate care sa sustina folosirea Muira Puama sunt foarte puține. Și din nou, niciunul din ingrediente nu sunt dovedite ca ajuta la creșterea penisului asa cum sustine Titan Gel!

Poate cel mai important…

4. Aplicarea tratamentului cu Titan Gel este un proces complicat. Nu este sigur dacă ingredientele Titan Gel pot pătrunde pielea și sa livreze beneficiile promise. Nu este nici un test care sa verifice eficacitatea Titan Gel.

5. Alerta de blog fals: Poate ai întâlnit bloguri false care fac reclama la Titan Gel. Aceste bloguri se pare ca sunt scrise de femei care și-au ajutat soțul sa își dubleze mărimea în doar o luna! Chestia este ca aproape fiecare dintre aceste bloguri sunt false: rezultatele marirei de penis, comentariile și revizile consumatorilor. De fapt, pana și femeia este luata dintr-o fotografie de pe website!

Ce să faci dacă nu ești multimit de mărime?

Ca sa îți mărești penisul, ar trebui sa ieși la întâlnire cu femei mai mici nu sa ti-o ungi cu Titan Gel.

Glumesc. Iată aici sfatul meu:

Nu mărimea barcii contează, ci mișcarea acesteia. Chiar dacă îți vine sa crezi sau nu, o poți aduce la climax chiar dacă ai o mărime mai mica. Iți imbunatatesti mișcare ca sa o faci să se simtă mai strampta în timpul actului.

De exemplu: dacă ești în poziția misionarului, pune o perna sub spatele ei și ține-o strâns. Aceasta mișcare garantează satisfacerea ei nu Titan Gel 🙂

Învața cum sa lingi „păsărica”. E una dintre cele mai bune lucruri pe care îl poți face ca sa îți ții partenera satisfăcută în pat. La final tine minte: NU exista creme, pastile, geluri ca Titan Gel sau orice altceva în natura care au demonstrat ca îți pot mari penisul.

Pareri despre crema Titan Gel
  • Ingrediente
  • Parerile clientilor
  • Producator
2.3